Tessa Visser over Beauty

tessavisser

Onze blogster Judith in gesprek met …

Wat is je naam, leeftijd en waar woon je? Ik ben Tessa Visser en 29 jaar. We (mijn vriend en ik) zijn druk op zoek naar een huis in Zwolle maar wonen nu nog in Ommen.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik werk in Zwolle als Intern Accountmanager bij een detacheringsbedrijf.

En waar besteed je graag tijd aan als je vrij bent? Aan hardlopen. Ik ben best wel fanatiek, ik loop marathons, survivalruns en mud races. In april ga ik zelfs de marathon van Parijs lopen! Wat knap! Ik doe het je niet na, dat is zeker fanatiek!

Wat is jouw passie voor beauty? Ik hou erg van fijne crèmes en maskers. Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Mijn nagels heb ik ook altijd netjes en gelakt. Ik heb destijds naast mijn werk een nagelstyliste opleiding gevolgd. Dit leek me leuk voor erbij. Jammer genoeg komt het er niet echt van om er wat mee te doen door mijn drukke baan, maar mijn eigen nagels zien er wel altijd goed uit! Mijn favo merk nagellak is trouwens OPI. Ik krijg deze ook vaak van mijn moeder, want het is ook haar favoriete merk.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven? Ik hou van de mix vrouwelijk & stoer: een mooie skinny jeans, gecombineerd met mooie hakken eronder en een stoer jasje. Voor het werk kleed ik me wat netter, geen spijkerbroek in ieder geval. Wel zorg ik ervoor dat ik op mijn werk bij mijn eigen stijl blijf. Ik draag dan bijvoorbeeld wel een blazer, maar dan wel altijd met een stoer accent.

Wie is je stijlicoon? Nikkie Plessen & Lauren Verster. Dat zijn stoere vrouwen, maar zien er altijd vrouwelijk uit.

LEES OOK: Interview Lauren Verster >>

Wat is je huidtype? Heb je een moeilijke huid? Ik heb gelukkig een makkelijke huid. Ik gebruik alleen een dagcrème, geen foundation of poeder. Ook word ik snel bruin. Mijn haartype? Ik heb veel en fijn haar. Mijn haar is lang en ik laat het kleuren.

Wat zijn jouw beautyproblemen? Jammer genoeg heb ik weinig wenkbrauwen. Ik teken deze dus altijd bij met een wenkbrauw potlood (HEMA). Een tijdje terug heb ik mijn wenkbrauwen semi-permanent laten tatoeëren. Maar ik schrok me rot achteraf!

Waar schrok je van? De kleur of de vorm? Beide! Ik vond de ze veel te aanwezig en te donker. Ik was blij dat het dus niet permanent was. Ik ga dit nooit meer doen. Wel heel jammer, want het leek mij ideaal: nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen. Helaas, wie weet komt er nog een keer iets anders op de markt wat voor mij dé oplossing is.

Misschien kunnen ze de vorm en kleur aanpassen? Ja misschien wel, maar ik teken ze de komende tijd eerst wel zelf weer bij. In de zomer is dit wat lastiger als je bijvoorbeeld gaat zwemmen, maar voor nu is het prima zo.

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je uiterlijk? Inclusief mijn haar wassen & drogen ongeveer 30 min. Ik was mijn haar niet iedere dag, dan ben ik dus sneller klaar.

Wauw, dat ik vind ik best snel! Wat is je volgorde? Eventueel haar wassen, dagcreme, eyeliner op het bovenste ooglid, haar föhnen (evt), lijntje met oogpotlood onder mijn oog, en daarna mascara. Als ik uit ga dan gebruik ik wel wat meer make-up of krul ik mijn haren.

Heb je ook beautyrituelen? Ongeveer 3 a 4 keer per week gebruik ik een hydraterend masker. Mijn huid wordt dan voorzien van vocht en voelt daarna weer heerlijk aan. Verder ben ik verslaafd aan Labello.

labe

Ha, dat herken ik! Rij je ervoor terug of koop je een nieuwe als je het bent vergeten? Haha, ja het liefste wel!

Wat zijn je favoriete producten, naast je Labello? 😉 Voor mijn haar gebruik ik de shampoo & conditioner van Joico: de K-Pak Colortherapy lijn. Deze verzorgt mijn haar, maar verzwaart het niet. Verder ruikt het heerlijk! Na het wassen de Styling Oil van Joico. Deze kan in nat en droog haar. Ideaal! Voor mijn huid zweer ik bij de producten van MD Formulations (incl factor 30).

Dit merk ken ik niet. Waar koop je het? Ik kwam ermee in aanraking via een schoonheidsspecialiste waar ik altijd naartoe ging. Ik bestel ze nu zelf rechtstreeks uit Engeland. Dat scheelt mij ongeveer € 30,- op een product wanneer ik het in Nederland koop.

En welke make-up gebruik je het liefst? Eerder had ik de mascara van Dior. Sinds kort gebruik ik deze van Lancôme. Ik vond de reclame mooi en dacht, ik ga dit merk eens proberen. Verder is de verpakking prachtig. Het is toch leuk als je beautyproducten mooi staan in je badkamer. Mijn oogpotlood is ook van Lancôme.

Comments

comments